Előfizetői tartalom

A vakcinaháború nagy nyertesei: a Pfizer és a Moderna hamarosan elárasztja oltással a világot

Portfolio
A Pfizer/BioNTech és a Moderna dominálja majd a koronavírus-vakcina piacot 2022-ben is egy friss előrejelzés szerint. A két vállalat a Kínán kívüli teljes piac háromnegyedét tudhatja majd magáénak jövőre, amely több mint 93 milliárd dolláros árbevételt generál számukra, ez az összeg közel a duplája az idén várható bevételeiknek.

Az olyan rivális vakcinagyártók, mint az AstraZeneca, a Johnson & Johnson, vagy éppen az új belépő Novavax osztozik majd a vakcinapiac maradékán. Az Airfinity rendkívül optimista előrejelzésében rámutatott arra is, hogy a vakcinapiac 2022-ben várhatóan megduplázódik, amelynek köszönhetően több mint 124 milliárd dolláros árbevételt generál majd a vállalatoknak. A Financial...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés