Előfizetői tartalom

Kiállt az egységes Írország mellett a Brexit atyja - Csúnyán átverték Nigel Farage-t az ír köztársaságpártiak

Portfolio
A Brexit atyjaként is emlegetett Nigel Farage egy pénzért vállalt személyes videóban állt ki tévedésből az Írország függetlenségéért és egységéért harcoló Ír Köztársasági Hadsereg, avagy az IRA mellett. Farage azóta elnézést kért, azonban az ír állami televízióban is kemény támadást kapott, és egy újabb hasonló videó is előkerült.

Az UKIP-ból Brexit Párttá, majd Reform UK-vé alakuló szélsőjobboldali szervezet vezetője a Cameo nevű fizetős oldalra regisztrált, ahol a felhasználók ismert embereknek fizethetnek, hogy azok cserébe személyre szóló videót készítsenek a megrendelőnek. Farage egy személyes videóért 73 fontot (körülbelül 31 ezer forint), egy üzleti videóért pedig 1.100 fontot (körülbelül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés