Előfizetői tartalom

Árulkodó műholdfelvételek kerültek elő: valamire nagyon készülnek az orosz–ukrán határ közelében

Portfolio
A Washington Post szombati beszámolója szerint Oroszország csapatokat vonultat fel az ukrán határ közelében, illetve katonai felszereléseket, köztük tankokat és rakétákat szállít a régióba. Hétfőn nyilvánosságra hozott felvételek megerősítik az orosz csapatösszevonásokat, ugyanakkor az ukrán védelmi minisztérium úgy nyilatkozott, nekik nincs tudomásuk ilyenről. Az orosz–ukrán feszültség tovább éleződött, miután múlt kedden Ukrajna egy török gyártású drónnal intézett támadást kelet-ukrajnai orosz szeparatisták ellen. A két ország közötti feszültséget erősíti, hogy az utóbbi időben a NATO és Oroszország viszonya is jelentősen romlott.

Oroszország csapatokat vonultat fel az ukrán határ közelében? A Washington Post számolt be róla szombaton megjelent cikkében, hogy műholdfelvételek szerint orosz csapatok vonulnak fel az ukrán határ közelében. A közösségi médiára felkerült videók is azt mutatják, hogy orosz katonai vonatok és konvojok nagy mennyiségű katonai felszerelést, köztük harckocsikat és rakétákat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés