Előfizetői tartalom

Erőszakos betörés Lengyelországban - Határkerítést döntött a tömeg (2.)

Portfolio
|
MTI
Bejárták a közösségi médiát azok a felvételek, miszerint jelentős embertömeg alakult ki a Kuznica Bialostocka határátkelőhely fehérorosz oldalán. Lengyelország szerint Fehéroroszország szervezetten szállítja az embereket a közös határra, hogy így helyezzen nyomást szomszédaira. A lengyel hatóságok beszámolója alapján az átkelni akarók ledöntötték a szögesdrót határkerítést, amelynek túloldalán a lengyel rohamrendőrök sorakoztak fel velük szemben, akik a beszámolók szerint ellenőrzésük alatt tartják a helyzetet. Időközben a fehérorosz határőrség is reagált, amely embertelen magatartással vádolta Lengyelországot. Időközben Litvánia is kijelentette, hogy haderejét kivezényli a Fehéroroszországgal közös határára.

Frissítés (16:55) : Megindult a tömeg, a hatóságok biztosítják a helyszínt A lengyel határőrség közlése szerint a Fehéroroszország felől érkező emberek megkezdték behatolási kísérletüket Lengyelország irányába. A hatóságok beszámolója alapján az átkelni akarók ledöntötték a szögesdrót határkerítést, amelynek túloldalán a lengyel rohamrendőrök sorakoztak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés