Előfizetői tartalom

Koronavírus: újabb ország közölte a legfontosabb adatot a negyedik hullámban, amit Magyarország nem közöl

Portfolio
Spanyolországban a kórházi ellátásra szoruló koronavírus-fertőzöttek többsége oltatlan - közölte az Antena3 országos kereskedelmi televízió a kedd reggeli hírműsorában saját kutatásának eredményét - írja az MTI. Egyre több ország teszi közzé, hogy a kórházi kezeltek mekkora aránya oltatlan. Magyarországon ezt az adatot nem ismerjük, pedig pontosan látnánk belőle, hogy az oltások milyen védelmet nyújtanak.

A spanyol felmérés szerint Baszkföldön az egészségügyi intézményben ápolt Covid-betegek 90 százaléka nem kapott védőoltást. Katalóniában ez az arány 70 százalék, a Spanyolország déli részén fekvő Andalúziában 60 százalék. Az egészségügyi minisztérium legfrissebb adatai szerint a 47 millió lakosú országban csaknem 37,4 millió ember oltatta be magát a koronavírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés