FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Aggódik Amerika az ukrán határ közeli orosz csapatmozgások miatt és az ország megvédését ígéri

MTI
Az Egyesült Államok elkötelezett Ukrajna biztonsága és területi integritása mellett, és ez nem is fog változni - jelentette ki szerdán Antony Blinken amerikai külügyminiszter, miután Washingtonban tárgyalt ukrán kollégájával, Dmitro Kulebával. Blinken arról is beszélt, hogy az Egyesült Államok erős aggodalommal kíséri figyelemmel az orosz-ukrán határon kialakult helyzetet.

"Aggodalomra adnak okot az Ukrajna közelében zajló szokatlan orosz katonai tevékenységről szóló jelentések" - fogalmazott az amerikai külügyminiszter. "Nem vagyunk tisztában Moszkva szándékaival, de ismerjük a játékszabályaikat. Ha vannak provokációk, azok Oroszország felől érkeznek" - tette hozzá Blinken. Szerinte Moszkva szándékos provokációi ürügyként szolgálhatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés