Előfizetői tartalom

A Continental nagy hangsúlyt fektet a mesterséges intelligencia alapú tudás megszerzésére

Portfolio
A Continental technológiai vállalat munkatársai közül teljesítették a legtöbben a Mesterséges Intelligencia (MI) Koalíció kihívását, amely célja a kompetenciafejlesztés és szemléletformálás. A cég képviseletében Lóránd Balázs, a Continental budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központjának vezetője vette át a hazai vállalatcsoport munkatársainak kiemelkedő teljesítményéért járó díszoklevelet Solymár Károly Balázs digitalizációért felelős helyettes államtitkártól (ITM).

Az MI Kihívás törekvése, hogy Magyarország népességének legalább egy százaléka alapismereteket szerezzen a mesterséges intelligenciáról online kurzus útján, a kezdeményezés érdekessége pedig, hogy a résztvevőknek nem kell szakembereknek lenniük, bármely területről lehet csatlakozni és elvégezni a képzést. Ehhez a lehetőséghez csatlakozott a Continental technológiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés