Előfizetői tartalom

Magyarország szomszédai sorra vezetik be a kötelező oltást: nekünk is lépnünk kéne? Szavazz!

Portfolio
Mindenki számára kötelező koronavírus elleni oltást néhány ázsiai, autoriter berendezkedésű országon kívül még sehol sem vezettek be, de már a demokratikus országokban is egyre többen mozdulnak el ebbe az irányba. Legutóbb például Szlovákia tett egy nagy lépést a kötelező védőoltások felé. Magyarországon a döntéshozók egyelőre a kötelezővé tehető oltás jogi lehetőségét teremtették meg, és bizonyos munkakörökben követelik csak meg azt. A cikkünkben azt kérdezzük az olvasóktól, hogy mit gondolnak, be kéne-e itthon is vezetni a koronavírus elleni oltások kötelezővé tételét.

A jelenlegi átoltottsági szint nem volt elég arra, hogy megfékezze a koronavírus-járvány terjedését, a teljes lakosság 60%-ának átoltottsága mellett is gyorsan terjed a járvány Magyarországon, az egészségügyi rendszer túltelítődése valós forgatókönyv. Nem magyar jelenség ez, más nyugati országokban is gyorsan terjed a járvány magas átoltottság mellett – de az is látszik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés