Előfizetői tartalom

Új korrupcióellenes párt nyerheti a bolgár parlamenti választást

MTI
Egy néhány hete újonnan alapított centrista, korrupcióellenes mozgalom, a Folytatjuk a Változást vezet a vasárnap megrendezett bulgáriai parlamenti választásokon a hétfő reggel közölt részeredmények szerint. A választási bizottság adatai szerint a Folytatjuk a Változást 26 százalékon áll a voksok 42 százalékos feldolgozottsága mellett. Második helyen, 21 százalék körül Bojko Boriszov volt miniszterelnök Polgárok Bulgária Európai Fejlődéséért (GERB) nevű jobbközép pártja áll.

A választási bizottság adatai szerint a Folytatjuk a Változást 26 százalékon áll a voksok 42 százalékos feldolgozottsága mellett. Második helyen, 21 százalék körül Bojko Boriszov volt miniszterelnök Polgárok Bulgária Európai Fejlődéséért (GERB) nevű jobbközép pártja áll.     A választási részvétel nem érte el a 40 százalékot a részeredmények szerint.    ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés