Előfizetői tartalom

Oroszország kongatja a vészharangot: katasztrofális fordulat jöhet Afganisztánban

MTI
A kabuli tálib kormányt meghívták az Afganisztánnal szomszédos országok következő találkozójára. Moszkva közben arra figyelmeztetett szerdán, hogy katasztrofális fordulatot vehetnek az afganisztáni események, akár újabb polgárháború robbanhat ki, ha a tálib hatalomnak nem sikerül normalizálnia a helyzetet, és a nemzetközi közösség nem nyújt segítséget az országnak.

Sah Mahmúd Kuresi pakisztáni külügyminiszter a pakisztáni szenátus külügyi bizottságának ülésén közölte, hogy meghívták az afgán ügyvezető kormányt az Afganisztánnal szomszédos országok következő találkozójára. A Dawn angol nyelvű pakisztáni napilap szerint a miniszter hangsúlyozta: a kialakult afganisztáni helyzetben Iszlámábádnak az a stratégiája, hogy konstruktív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés