Előfizetői tartalom

Lengyel menekültválság: már az EU is a hazaszállításon dolgozik

MTI
Az Európai Bizottság a "mesterségesen gerjesztett krízissel" kapcsolatban a párbeszéd fenntartását szorgalmazza Minszkkel, és a Fehéroroszországban rekedt migránsok hazaszállításának lehetőségeit keresi az ENSZ, valamint Fehéroroszország illetékeseivel - közölte Peter Stano, az Európai Bizottság illetékes szóvivője a testület szokásos sajtótájékoztatóján hétfőn.

Az Európai Bizottság szóvivőjének sajtótájékoztatóján Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök azon kijelentésével kapcsolatban hangzott el kérdés, miszerint Fehéroroszország választ vár az Európai Uniótól arra, hogy befogad-e Minszk javaslatának megfelelően kétezer, fehérorosz területen tartózkodó migránst. Peter Stano a kérdésre válaszolva közölte: az Európai Bizottság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés