Előfizetői tartalom

Futótűzként terjed az oltásellenesek új tévhite - Itt a teljes cáfolat

Mint a megváltó ige, úgy terjed az interneten a gibraltári példa - az oltást elutasítók aktuálisan kedvenc érvelése szerint a parányi területet letarolta a koronavírus, és annak ellenére kellett lezárni Gibraltárt, hogy 119%-os az átoltottság. Ennélfogva itt a döntő bizonyíték, hogy a vakcinák nem működnek, nincs értelme erőltetni az oltást - mondják. Ha a gibraltári helyzet valóban így festene, az bizony problémát jelentene, és tényleg el kéne gondolkodni azon, hogy mennyire támaszkodjunk a vakcinákra. Nagy szerencse, hogy a népszerű állításból konkrétan semmi nem igaz.

Gibraltárban 119%-os az átoltottság, mégis lezárják az egész országot, mert letarolta őket a járvány. Ez bizonyítja, hogy az oltások mit sem érnek” – aki gyakran használja a közösségi médiát, és valamilyen oknál fogva olvassa a kommentszekciókat is, az alighanem találkozott már a fenti mondattal. A gibraltári példával általában azok jönnek elő, akik vonakodnak beoltani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés