Előfizetői tartalom

Véget ért Varsóban az euroszkeptikus és populista jobboldali pártok értekezlete

Portfolio
Véget ért Varsóban az euroszkeptikus és populista jobboldali pártok értekezlete, amelynek záróközleménye szerint európai nemzet nincs és nem is lehet, mert az embereket nem szakíthatják el kultúrájuktól és örökségüktől - írja a HVG. A kilenc ország euroszkeptikus politikusait felvonultató összejövetel „a szabad és egyenlő nemzetek Európai Uniója” mellett állt ki, azonban egyelőre nem alakul új frakció az Európai Parlamentben.

Megállapodás született több szélsőjobboldali párt között, azonban egyelőre nem alakul új frakció az Európai Parlamentben - derült ki a most véget ért varsói csúcson. A találkozón felszólalt Lengyelország formailag csak miniszterelnök-helyettesi tisztséget viselő tényleges vezetője, Jaroslaw Kaczynski, a vezető kormánypárt (Jog és Igazságosság) elnöke is, aki szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés