Előfizetői tartalom

Putyin Bidennek: a NATO veszélyes kísérleteket tesz

MTI
Nem kell Oroszországra áthárítani a felelősséget az Ukrajna körüli helyzet kiéleződéséért, a NATO veszélyes kísérleteket tesz az ukrán terület birtokba vételére - hangsúlyozta Vlagyimir Putyin orosz elnök az amerikai hivatali partnerével, Joe Bidennel folytatott keddi megbeszélése során a Kreml sajtóosztályának tájékoztatása szerint.

Az orosz elnöki hivatal szerint a videokonferencia formájában megtartott tárgyaláson az "ukrán belső válság" témája dominált, valamint az, hogy 2015 óta nem történt haladás a békés rendezés alternatíva nélküli alapjául szolgáló minszki megállapodások teljesítése ügyében.     Putyin a videokonferencián komoly aggodalmának adott hangot Kijevnek a Donyec-medence elleni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés