Előfizetői tartalom

Sorsdöntő tárgyalás kezdődött Biden és Putyin között, Amerika súlyos szankciókat helyezhet kilátásba

Portfolio
Biztonságos csatornán nem nyilvános videókonferencia kezdődött Joe Biden amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök között, amelyen elsősorban az ukrajnai helyzetről lesz szó. Az utóbbi hetekben jelentős orosz csapatösszevonások zajlottak az ukrán–orosz határ közelében, és egyes források szerint elképzelhető, hogy Oroszország akár már januárban inváziót indíthat szomszédja ellen.

Sajtóinformációk szerint a megbeszélésen Biden súlyos szankciókat helyez kilátásba Oroszország számára, amennyiben Putyin úgy dönt, hogy megtámadja Ukrajnát. A Reuters információi szerint az Egyesült Államok Oroszország legnagyobb bankjai ellen intézhet támadást, valamint ellehetetlenítené az orosz rubel amerikai dollárra és más valutákra való konvertálását. A CNN...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés