Előfizetői tartalom

Megszólalt az ukrán elnök Biden és Putyin találkozója után: Ukrajna győzött

MTI
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök először nyilatkozott Joe Biden amerikai és Vlagyimir Putyin keddi virtuális találkozója óta, melynek középpontjában az Ukrajna határához közeli orosz csapatösszevonások voltak. Zelenszkij Ukrajna győzelmét látja abban, hogy az Egyesült Államok támogatja országát. Nem sokkal korábban Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter úgy kommentálta a találkozót, hogy az az elrettentést szolgálta.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint Ukrajna győzelme abban rejlik, hogy az Egyesült Államok mindig is támogatta Ukrajnát, szuverenitását és függetlenségét. Az ukrán államfő e szavakkal kommentálta Joe Biden amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök keddi virtuális csúcstalálkozóját szerdán Kijevben, Andrej Plenkovic horvát miniszterelnökkel – megbeszélésüket követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés