Előfizetői tartalom

Mindenki az omikron-variánsról szóló híreket figyeli

Portfolio
A világon 267 850 460 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 5 279 358 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint csütörtök reggeli adatai szerint. Közben az omikron variánsról szóló új kutatási fejlemények és a szakértői várakozások határozzák meg a koronavírus körüli híreket. Ezekből kiderül: az új variáns sokkal gyorsabb terjedésre képes és csökkenti a vakcinák hatásosságát, de a 3. oltás felvétele segít a védelem visszaépítésében. Kezd olyan konszenzus kialakulni, hogy egyre szélesebb körben kell beadatni a harmadik, booster oltást.

2021. december 09. 19:45 Megosztás Nagy hír érkezett az omikron-variáns dél-afrikai tapasztalatairól: fellélegezhetünk? Sokkal kevesebben kerülnek arányaiban kórházba a koronavírus-fertőzés miatt most Dél-Afrikában, mint a járvány előző hullámainak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés