Előfizetői tartalom

Koronavírus: egész Európában egyedülálló lazasággal várja az omikron-hullámot Magyarország

Portfolio
Magyarország nemzetközi összevetésben alig alkalmaz a járvány terjedésének megfékezését célzó korlátozó intézkedést - derül ki az Oxford Egyetem által készített mutató aktuális értékéből. Ennek viszont van egy olyan olvasata is, hogy a berobbanás előtt álló, omikron által okozott ötödik járványhullám is szinte akadály nélkül tud terjedni, miközben a delta hullám épp most cseng le.

Lecseng a delta, de jön az omikron Már egy ideje tetőzik a negyedik járványhullám Magyarországon, a hét kedvező fejleménye pedig az volt, hogy ez a kedvező folyamat már a halálozások tekintetében is megfigyelhető. Közben viszont az omikron variáns egyre nagyobb készültséget okoz Nyugat-Európában, több ország is a napokban döntött korlátozó intézkedések bevezetéséről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés