FONTOS Kiszámolta a ChatGPT-vel egy magyar közgazdász, mekkora eséllyel jutunk tovább a foci-Eb-n
 
Előfizetői tartalom

Putyin elküldené Magyarországról az amerikai katonákat

Portfolio
Az orosz kormány nyilvánosságra hozta a NATO-val kötendő új szerződés javaslatának vázlatát, amely kizárná a keleti terjeszkedést és a katonai tevékenységet a volt szovjet tagköztársaságokban. Az orosz tervezet szerint emellett többek között Magyarországot is el kéne hagyniuk az amerikai katonáknak - számolt be az Axios.

Jens Stoltenberg NATO-főtitkár korábban elítélte Oroszország hasonló követeléseit, és kitart amellett, hogy Moszkvának "nincs vétójoga" azzal kapcsolatban, hogy Ukrajna vagy bármely más szuverén ország csatlakozik-e a szövetséghez. Kapcsolódó cikkünk 2021. 12. 08. Putyinnak elfogadhatatlan lenne a NATO keleti bővítése A Biden-adminisztráció egyik magas rangú tisztviselője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés