FONTOS Okosban oldja meg a kormány a legnagyobb 2024-es problémáját
 
Előfizetői tartalom

Így ünnepelte a világ az Újévet, miközben tombol a koronavírus delta és omikron variánsa

MTI
A koronavírus delta és omikron variánsának terjedése, és így a folytatódó nagy fertőzésveszély miatt az idén is visszafogottan ünnepelte a világ nagy része az Újévet szombat hajnalban a hírügynökségek jelentése szerint. Párizsban lemondták a szokásos tűzijátékot, a londonit csak tévén lehetett megnézni, a New York-i Times Square-en pedig csak korlátozott számú ember vehetett részt a hagyományos ünnepségen.

A Times Square-en általában csaknem 60 ezren szokták megnézni a kivilágított kristálygömb éjféli leeresztését, tavaly szinte senki nem lehetett ott, és ezúttal is csak 15 ezer embert engedtek be a térre. Az eseménnyel egybekötötték az új New York-i polgármester, a demokrata párti, 61 éves Eric Adams eskütételét. Mindeközben több száz coloradói lakos töltötte a szilvesztert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés