Előfizetői tartalom

Három friss tanulmány bizonyítja: Amerikában tényleg nagy a baj

Portfolio
Durván egy év telt el azóta, hogy Donald Trump legradikálisabb támogatói megostromolták a Capitoliumot, de továbbra sem látni jelentős javulást az amerikai közhangulat állapotában. Három olyan közvélemény-kutatás is kijött az elmúlt napokban, ami igazolja azt, hogy az Egyesült Államok lakossága rendkívül megosztott és sokan nem riadnak vissza az erőszak alkalmazásától sem, hogy politikai céljaikat elérjék.

Veszélyben van Amerika? Tegnap ismertette az NPR az Ipsos-szal közösen készített polljának eredményét, melyben elsősorban az amerikai választópolgárok demokráciáról alkotott véleményének képét akarták felmérni. A válaszadók 64%-a azt válaszolta, hogy úgy látja, krízisben van a demokrácia Amerikában, de ami még aggasztóbb, hogy 70%-uk úgy véli, egész Amerika válságban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés