Előfizetői tartalom

A Kreml szerint nincs ok az optimizmusra az orosz–amerikai tárgyalások ügyében

MTI
Nincs jelentős ok az optimizmusra az orosz–amerikai tárgyalásokkal kapcsolatban, amelyeknek Moszkva reményei szerint el kellene vezetniük az Oroszországnak adandó biztonsági garanciákhoz, mindenekelőtt a NATO további keleti bővítésének leállításához – hangoztatta Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak kedden Moszkvában.

Az eredményről még nincs mit mondani. Több tárgyalási forduló előtt állunk, amelynek nyomán majd lehetővé válik, hogy világosabb képet alkossunk arról, hogyan állunk az amerikaiakkal. Egyelőre, sajnos, nem lehet következtetéseket levonni – tette hozzá. Úgy vélekedett, hogy a következő orosz–amerikai tárgyalási fordulók perspektívájára vonatkozó kérdés a NATO-val...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés