Előfizetői tartalom

Kérést intézett az orosz külügyminiszter amerikai kollégájához

MTI
Arra hívta fel Szergej Lavrov orosz külügyminiszter amerikai hivatali partnerét, Antony Blinkent hogy ne hangoztassa folyton az Ukrajna elleni állítólagos orosz agresszióról szóló spekulációkat, hanem kényszerítse Kijevet a rendezésről szóló minszki megállapodások maradéktalan végrehajtására - közölte kedden az orosz diplomáciai tárca.

Lavrov és Blinken kedden telefonon beszélt egymással, az orosz külügyminisztérium szerint az amerikai fél kezdeményezésére.     Az orosz diplomácia vezetője a moszkvai tájékoztatás szerint megismételte azt is, hogy Washingtonnak a lehető leghamarabb konkrét, írásos választ kell adnia a biztonsági garanciákra vonatkozó orosz javaslatokra. Ismételten felsorolta az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés