Előfizetői tartalom

Zsarolással vádolják kormánypárti képviselők Boris Johnsonékat, rendőrségi ügy lehet belőle

MTI
A kormányzó brit Konzervatív Párt több képviselője szerint a kormány és a frakció vezetése kellemetlen újságcikkek megjelentetésével és választókerületük állami támogatásának megvágásával zsarolja azokat a tory törvényhozókat, akik a legutóbbi botrányok miatt Boris Johnson miniszterelnök ellen fordultak. Johnson csütörtök este közölte, hogy nem hallott ilyen esetekről, de hajlandó "utánanézni" az ügynek.

A Johnson körüli botrányok kirobbanásának közvetlen előzményeként kiderült, hogy a Downing Street-i miniszterelnöki hivatalban a koronavírus-járvány megfékezésére elrendelt korábbi szigorú korlátozások idején több kerti partit, társasági összejövetelt is tartottak. Az egyik ilyen partit Martin Reynolds, Johnson személyi titkára szervezte 2020. május 20-ára. Reynolds...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés