Előfizetői tartalom

Még nagyobb béremelés jön az Audinál az elszálló árak miatt

Portfolio
Ismét tárgyalóasztalhoz ült az Audi Hungaria menedzsmentje és az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) azt követően, hogy kiderült, 5,1 százalékos volt az infláció mértéke Magyarországon 2021-ben. A tárgyalások eredményeként idén április 1-től a bérmegállapodásban rögzített és 58000 forinttal megemelésre kerülő alapbérre további 1,8 százalékos kompenzáció is kerül a győri vállalatnál.

Az AHFSZ Facebook-posztjában kiemelte, 2020. március 18-án aláírt és 2023. március 31-ig érvényes, három év időtartamú bérmegállapodásban rögzítették a felek, hogy amennyiben a KSH által közzétett éves fogyasztói árindex változása, azaz a tényleges infláció az előreirányzott mértéknél magasabb lesz, akkor az eltérés mértékével az alapbér összegét a következő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés