FONTOS Itt az új történelmi rekord a lakossági hiteleknél, a cégeknek viszont nem jött be a kormány húzása
 
Előfizetői tartalom

Aggasztó kutatások látnak napvilágot az omikronról

Portfolio
Magyarországon közzétették a keddi járványadatokat: az esetszámok nem nőttek tovább az egy heti szinthez képest, a súlyos esetek viszont növekedést mutatnak. Eközben külföldről sorra érkeznek a kutatások, amelyek szerint az omikron BA2 alvariánsa gyorsabb terjedésre képes az eredeti omikronnál. Ezen felül úgy tűnik, hogy az omikron adta védettség nem túl erős, így nem feltétlenül várhatjuk az omikrontól a járvány végét. Olaszországban ma lép életbe a vakcinaszigor: oltás nélkül szinte sehova nem lehet már menni. Legfrissebb keddi koronavírus tartalmú híreink egy cikkben.

2022. február 01. 21:18 Megosztás Franciaországban megkezdődik a korlátozások feloldása Franciaországban az előzetes ígéreteknek megfelelően szerdától kezdve fokozatosan feloldják a koronavírus-járvány ötödik hulláma miatt bevezetett korlátozásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés