Előfizetői tartalom

Saját volt alelnöke cáfolja Trump közleményét

MTI
Cáfolta és "tévesnek" nevezte pénteken Mike Pence volt amerikai alelnök Donald Trumpnak a héten kiadott közleményét, amelyben az előző amerikai elnök azt fejtegette, hogy egykori alelnökének valamilyen módon a republikánusok javára kellett volna fordítania a 2020-as elnökválasztás végeredményét. Egy floridai rendezvényen Pence úgy fogalmazott: "Trump elnök téved, nekem nem volt jogom ahhoz, hogy megváltoztassam a választás kimenetelét".

Kedden kiadott közleményében Donald Trump volt amerikai elnök azt fejtegette, hogy a tavaly január 6-ai, a törvényhozás elleni támadást vizsgáló kongresszusi bizottságnak arra kellene keresnie a választ, hogy Mike Pence alelnök miért nem utasította el több olyan tagállam elektorainak szavazatát, amelyekben ellenfele, Joe Biden nyert. Pence alelnökként egyben a szenátus elnöke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés