Előfizetői tartalom

Változhat a két vakcina beadásának módja

Portfolio
Az Egyesült Államok egészségügyi tisztviselői pénteken kijelentették, hogy fontolgatják a legszélesebb körben használt COVID-19-vakcinák első két adagja közötti ajánlott intervallum nyolc hétre történő meghosszabbítását, hogy csökkentsék a szívgyulladás kockázatát és javítsák a védőoltások hatékonyságát- számolt be a Reuters.

Dr. Sara Oliver, az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központjának (CDC) tisztviselője elmondta, hogy az ügynökség a Moderna és a Pfizer/BioNTech oltásokra vonatkozó ajánlást a CDC külső tanácsadókból álló tanácsadó bizottságának (Advisory Committee on Immunization Practices) ülésén mérlegelte. Dr. Oliver előadásában elmondta, hogy a hosszabb időköz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés