Előfizetői tartalom

Telefonon tárgyalt egymással az orosz és az amerikai vezérkari főnök

MTI
Telefonon tárgyalt egymással Vlagyimir Geraszimov orosz vezérkari főnök és Mark Milley, az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnöke - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium. Moszkva kész megvizsgálni Londonnak a katonai vonalon való együttműködés helyreállítására vonatkozó javaslatát - jelentette ki eközben Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter brit hivatali partnerének, Ben Wallace-nak pénteken Moszkvában az orosz katonai tárca tájékoztatása szerint.

A szűkszavú közlemény szerint a két katonai vezető megvitatta "a nemzetközi biztonság aktuális kérdéseit". Amerikai részről az elmúlt hetekben többször is elhangozott az a vád, hogy Oroszország Ukrajna megtámadására készül, amit Moszkva rendszeresen valótlanságnak minősített. Moszkva kész megvizsgálni Londonnak a katonai vonalon való együttműködés helyreállítására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés