Előfizetői tartalom

Teljesült Elon Musk vágya

Portfolio
Ahogyan arról már beszámoltunk, a Tesla támogatói nemrég petíciót indítottak annak érdekében, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Joe Biden ismerje el a Tesla és Elon Musk elektromosautó-gyártás terén való vezető szerepét. A világ leggazdagabb emberének számító Musk vágya nemrég teljesült, Biden végre kiejtette a Tesla nevét.

Ez egy petíció Biden elnökhöz, amelyben arra kérjük, ismerje el a Tesla vezető szerepét az elektromos járművek terén. A Fehér Ház és a Biden-kormányzat szándékosan próbálta figyelmen kívül hagyni a Tesla kemény munkáját, miközben a GM-et és másokat az elektromosautógyártás-vezetőiként karolt fel – állt az Egyesült Államok elnökének címzett petícióban, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés