FONTOS Váratlan fordulat: Magyarország legnagyobb Aldi-üzlete nyílik Budán
 
Előfizetői tartalom

Hatalmas menekülthullámra készülhetünk: több mint egymillió ukrán indulhat meg Magyarország és Lengyelország irányába

Portfolio
Oroszország közel 150 ezer katonát állomásoztat Ukrajna körül, az amerikai vezetők szerint pedig akár már holnap megindulhat Vlagyimir Putyin inváziója. Több, Ukrajnával szomszédos ország – Magyarország, Lengyelország, Románia és Szlovákia –, illetve a három balti állam megkezdte a felkészülést a háború miatt várható hatalmas menekülthullámra, amely egyes vezetők szerint milliós nagyságrendű lehet.

Bármikor megindulhat az invázió Hónapok óta nagy a feszültség Ukrajna körül, ahogy Oroszország már közel 150 ezer katonát vont össze az ukrán határon és Fehéroroszágban. A múlt héten amerikai vezetők már meg is nevezték az orosz támadás lehetséges dátumát: február 16, szerda, azaz a holnapi nap. Ezt az információt Boris Johnson brit miniszterelnök is megerősítette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés