Előfizetői tartalom

Bill Gates nem úgy gondolta: az emberiség kiirtásával vádolják, most megmagyarázta a hírhedt mondatot

Portfolio
Bill Gates egyik 2010-es előadása összeesküvés-elméletek táptalaja lett. A Microsoft atyja akkor a népességnövekedés vakcinák általi kontrolljáról beszélt, azonban az összeesküvés-elméletetek állításával ellentétben nem arra gondolt, hogy az emberiség egy részét oltóanyagokkal kellene kiirtani. A milliárdos üzletember most az Armchair Expert podcastjében magyarázta meg korábbi beszédét, illetve fejtette ki álláspontját az oltásokkal kapcsolatban.

Bill Gatesnek az oltóanyagokkal és a népességnövekedéssel kapcsolatos megjegyzését ismét kiragadták a szövegkörnyezetéből – írta még tavaly a Reuters. A félreértelmezés egy 2010-es TED-előadáson elhangzott megjegyzéséből ered, amelyet Gates a világ szén-dioxid-kibocsátásának nullára csökkentésére irányuló módszerekről tartott. Kiemelte, hogy az egyik tényező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés