FONTOS Hatalmas növekedést hoznak az EU-pénzek, még azok is, amikhez Magyarország nem fér hozzá
 
Előfizetői tartalom

Műholdfelvételek cáfolják Moszkva állításait, továbbra is jelentős az aktivitás az ukrán határ közelében

Portfolio
Bár műholdfelvételek igazolják, hogy Oroszország valóban visszavonta katonai felszereléseinek egy részét Ukrajna közeléből, más felszerelések azonban érkeznek a térségbe, és Moszkvának továbbra is jelentős erői állomásoznak az ukrán határtól nem messze – írja a Reuters a Maxar Technologies amerikai technológiai magáncég felvételeire hivatkozva.

Oroszország korábban bejelentette, hogy megkezdte erőinek részleges kivonását Ukrajna közeléből, szerdán pedig videófelvételeket is közzétett vonattal elszállított tankokról és önjáró lövegekről. Kapcsolódó cikkünk 2022. 02. 16. Látványos videókon, ahogy az oroszok összecsomagolnak és hazamennek A Maxar hétfőn, kedden és szerdán készített műholdfelvételein...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés