Előfizetői tartalom

Feszült a helyzet az orosz-ukrán fronton - Mi történik pénteken?

Portfolio
Folyamatosan érkeznek a hírek az Ukrajna körül kialakult feszültséggel kapcsolatban, péntek délutánra úgy tűnik, megint jelentősen megnőtt az eszkaláció kockázata. A szakadárok és az ukránok lőnek egymásra, a szakadár területek vezetői pedig Oroszországba menekítik a helyi nőket és gyerekeket. Oroszország egyelőre nem mozdult, a Kreml aggodalmát fejezte ki a történtekkel kapcsolatosan, Vlagyimir Putyin elnök szerint pedig sürgősen tárgyalnia kell az ukránoknak a szakadár vezetőkkel.

2022. február 18. 22:20 Megosztás Az Egyesült Államok azonnal összeomlásba taszítja Oroszország gazdaságát, ha támadnak A Fehér Ház egyik tisztviselője figyelmeztetett, Oroszország szankciókkal szembesülhet Ukrajna inváziója esetén. Ez a legkeményebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés