FONTOS Itt az újabb csalódás: Megugrott a munkanélküliség Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

Szijjártó: fel kell gyorsítani a Nyugat-Balkán európai integrációját

MTI
A szankciós politika kudarcot vallott, csak ellenségeskedést szít, ehelyett fel kell gyorsítani a Nyugat-Balkán európai integrációját, ez jelenti majd az igazi megoldást - hangsúlyozta közösségi oldalán pénteken Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután telefonon beszélt Milorad Dodikkal, Bosznia-Hercegovina Államelnökségének tagjával, a boszniai szerbek vezetőjével.

Bejegyzésében a tárcavezető azt írta: hétfőn Brüsszelben újra külügyminiszteri tanácsülés lesz, ahol a bosznia-hercegovinai helyzet is napirenden szerepel. A felkészülés részeként beszélt telefonon Milorad Dodikkal. Kiemelte: "újfent megerősítettük az ország területi integritása melletti elkötelezettségünket, valamint a nemzetközi megállapodások, így a Daytoni Szerződés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés