Előfizetői tartalom

Putyin: A modern Ukrajna a kommunista Oroszország kreálmánya, az ukrán terület a történelmünk része

Portfolio
Vlagyimir Putyin orosz elnök élőben beszélt az orosz állami televízióban. Az elnök a beszéd során Ukrajnát a kommunista Oroszország kreálmányának nevezte, amely az orosz történelem része. Ezen felül a kelet-ukrán területeket ősi orosz területnek nevezte. Az orosz elnök a beszéd végén elismerte a két szakadár terület, Luhanszk és Donyeck Népköztársaságok függetlenségét. Az elnök a kifejezetten harcias beszédben ellenséges hangnemet ütött meg a NATO-val szemben, és "orosz megtorló lépéseket" helyezett kilátásba.

Hétfő este az orosz televízióban beszélt Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki a várakozások szerint a beszéd során elismerte a kelet-ukrajnai szakadár területek függetlenségét. A beszéd során elhangzottak súlyos kijelentések. A legfontosabbak kijelentések az alábbiak: Putyin szerint a kelet-ukrajnai helyzet kritikus. "Ukrajna a mi történelmünk integráns része" - mondta Putyin....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés