Előfizetői tartalom

Csehországot a II. világháború előtt történtekre emlékeztetik a mostani ukrajnai események

MTI
Csehország a szabad és független Ukrajna mellett áll, saját történelméből emlékszik hasonló lépésekre, amelyek soha nem vezettek békéhez – reagált Petr Fiala cseh kormányfő keddre virradóra közleményében a donyecki és luhanszki területek egyoldalúan kinyilvánított függetlenségének Oroszország általi elismerésére. (Frissítve Milos Zeman cseh államfő nyilatkozatával.)

A délkelet-ukrajnai szakadár Donyecki Népköztársaság és Luhanszki Népköztársaság szuverenitásának Oroszország általi elismerését a cseh külügyminisztérium is elítélte. Oroszország döntése a nemzetközi jog megsértése – jelentette ki Jan Lipavsky külügyminiszter a tárca honlapján közzétett nyilatkozatban. Jana Cernochová cseh védelmi miniszter Oroszország döntését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés