Előfizetői tartalom

Olaj a tűzre: a NATO-vezér szerint ez már egy másik szint

Portfolio
|
MTI
A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg szerint az Ukrajna határain belül és körül kialakult feszültség generációk óta a legkomolyabb konfliktus. A NATO-vezér kiemelte, az oroszok eddig is ott voltak a Donyec-medencében, csak eddig tagadták a jelenlétüket. Stoltenberg szerint ez most megváltozott és Oroszország olajat öntött a tűzre.

Egy ma délutáni sajtótájékoztatón Jens Stoltenberget arra kérték, hogy tisztázza, van-e bizonyíték arra, hogy további orosz erők vonulnak be Ukrajnába. Azt hiszem, ismét meg kell értenünk, hogy Oroszország már sok éve, 2014 óta van jelen Donbaszban. De ez egy titkos művelet keretében történt, ahol tagadták a jelenlétüket - írta le a helyzetet a főtitkár. Most azt látjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés