Előfizetői tartalom

Putyin arról beszél, hogy nem mennek katonák Ukrajnába – Most akkor mégis mi a fene történik?

Portfolio
Vlagyimir Putyin elnök tegnap bejelentette: békefenntartókat küld a frissen elismert „Donyecki és Luhanszki Népköztársaságokba.” Az internetre ezután felkerült több videó is arról, ahogy orosz katonai konvojok haladnak át a térségen az éj leple alatt. Ma Vlagyimir Putyin elnök már arról beszél, egyelőre nem fognak katonákat küldeni a szakadár területekre és továbbra sem tartózkodnak orosz katonák a népköztársaság területén, ami látszólag teljesen ellentmond a tegnapi eseményekkel, bejelentésekkel.

Tegnap este tüzes hangvételű beszédet tartott Vlagyimir Putyin orosz elnök, mely során végig Ukrajna ellen hergelte a hallgatóságot, elismerte a Donyecki és Luhanszki Népköztársaságokat, majd bejelentette: Oroszország békefenntartókat küld a térségbe. Kapcsolódó cikkünk 2022. 02. 21. Putyin: A modern Ukrajna a kommunista Oroszország kreálmánya, az ukrán terület a történelmünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés