Előfizetői tartalom

Mi történik most Ukrajna körül? – Itt van az 5 legfontosabb tudnivaló

Portfolio
Miután tegnapelőtt nagyon úgy nézett ki, megkezdte Oroszország Ukrajna invázióját, tegnap már úgy tűnt, inkább csökkentik az orosz vezetők a feszültséget és újra tárgyalni akarnak. Elképzelhető, hogy ez részben annak köszönhető, hogy a szigorú büntetések és nagy ígéretek ellenére a legtöbb nyugati ország kifejezetten mérsékelt szankciókat vezetett be Oroszországgal szemben. Ettől függetlenül Vlagyimir Putyin még biztosan nem tett le az Ukrajnával kapcsolatos terveiről, csak talán egy kicsit visszavette ennek megvalósítási gyorsaságát. Itt van az öt legfontosabb esemény a tegnapi napról.

1. Még mindig nincs teljes invázió Hétfőn nagyon úgy tűnt, hogy megindul az orosz invázió Ukrajna ellen; Vlagyimir Putyin tüzes hangvételű beszédet intézett az orosz néphez, elismerte a szakadár területeket, majd bejelentette, hogy békefenntartó misszióra küldi a térségbe az orosz haderőt. Kicsivel ezután több videó is megjelent arról, hogy orosz katonák hatoltak be...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés