Előfizetői tartalom

Rohamra indultak a szakadár tankok? Furcsa videó kering az interneten

Portfolio
A Twitteren és a Telegramon is széles körben kering egy videó, melyen az látható, hogy orosz szakadárok által kezelt harckocsik vonulnak végig az ukrán vidéken. Állítólag a harcjárművek az ukránok által irányított Mariupol felé vonulnak, de közel sem biztos, hogy a felvétel hiteles, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni.

Széles körben kering haditechnikai körökben egy videó, melyen az látható, hogy különféle szakadár és orosz zászlókkal feldíszített, piros festéssel lefestett T-72-es harckocsik és BMP gyalogsági harcjárművek robognak végig egy mezőn. A videó felirata szerint a szakadár harcjárművek Mariupol felé tartanak. Unconfirmed: DPR / Russian tank and APC convoy reportedly moving...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés