Előfizetői tartalom

Ukrajna már nem hisz Amerikának?

Portfolio
Az Egyesült Államok újabb figyelmeztetést adott ki az ukrán kormánynak, hogy a legfrissebb hírszerzési adatok szerint hamarosan teljes körű orosz invázió várható - közölték az ügyet ismerő ukrán, amerikai és nyugati tisztviselők. Egy magas rangú ukrán tisztviselő elmondta, hogy Amerika már korábban is adott ki hasonló figyelmeztetéseket olyan támadásokról, amelyek nem teljesültek be.

Joe Biden elnök kormánya tájékoztatta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt arról a hírszerzési értékelésről, amely szerint Oroszország a következő 48 órában teljes körű invázióra készül a szomszédos ország ellen - árulták el amerikai hírszerzési tisztviselők a Newsweek-nek. A CNN szerint az újabb figyelmeztetést kijevi idő szerint kedd reggel adták át, ezt három...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés