Előfizetői tartalom

Vlagyimir Putyin bejelentette, megtámadja Ukrajnát

Portfolio
Napról napra nőtt a feszültség Oroszország és Ukrajna között. Az ukrán nemzetbiztonsági tanács szerdán az egész országra kiterjedő rendkívüli állapotot hirdetett ki, amit este a parlament is jóváhagyott. Szerda késő este hivatalosan is Oroszország segítségét kérte a Donyecki és a Luhanszki Népköztársaság vezetése az ukrán fegyveres erők elleni harchoz. Csütörtök hajnalban pedig Vlagyimir Putyin bejelentette, megtámadja Ukrajnát. Nem sokkal ezt követően helyszíni beszámolók szerint robbanásokat lehetett hallani az ország fővárosában, Kijevben. A legfontosabb tudnivalók az elmúlt órák történéseivel kapcsolatban ezen a linken olvashatók.

2022. február 24. 09:20 Megosztás Folyamatosan frissülő legújabb cikkünk A Portfolio folyamatosan beszámol az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb hírekről, eseményekről, az aktuális helyzetet friss elemzéseinkben értékeljük. A legfrissebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés