Előfizetői tartalom

A NATO-főtitkár szerint Magyarországgal is tervei vannak Putyinnak

Portfolio
Jens Soltenberg, a NATO főtitkára sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy "a Kreml céljai nem korlátozódnak Ukrajnára". Decemberben már beszámoltunk azon orosz követelésekről, melynek része a NATO-haderők visszavonása a védelmi szövetség 1997-ben elfoglalt pozícióira, mielőtt többek között Magyarország a védelmi szövetség tagjává vált volna. A NATO vezére szerint Vlagyimir Putyin erőt fog alkalmazni ennek eléréséhez. Korábban már beszámoltunk arról is, hogy jelenleg nincs realitása egy Magyarország elleni támadásnak.

Felszólítjuk Oroszországot, hogy hagyja abba ezt az értelmetlen háborút, azonnal hagyjon fel a támadásokkal, vonja ki minden erejét Ukrajnából, térjen vissza a párbeszéd útjára és forduljon el az agressziótól - mondta sajtótájékoztatóján Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, hozzátéve, hogy "a Kreml céljai nem korlátozódnak Ukrajnára".   Kapcsolódó cikkünk 2022. 02....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés