Előfizetői tartalom

Orbán Viktor üzent Brüsszelből: egységes szankciók bevezetéséről döntöttünk

Portfolio
Ma hajnalban Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán számolt be arról, milyen eredményekkel zárult az uniós csúcs Brüsszelben. Üzenetében kiemelte, az állam- és kormányfők egyetértettek abban, hogy a háború semmilyen konfliktushelyzetre nem jelenthet megoldást, közösen elítélték Oroszország háborús lépéseit Ukrajnával szemben és egységesen szankciók bevezetéséről döntöttek.

Orbán Viktor hangsúlyozta, ezek a szankciók nem érintik az energetika területét, ezért Magyarország és az Európai Unió többi tagállamának energiaellátása a szankciók ellenére is biztosítva van. Döntöttünk arról, hogy több pénzt kell fordítani azoknak az országoknak a biztonságára, amelyek szomszédosak Ukrajnával, így Magyarországéra is és több pénzt kell fordítanunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés