Előfizetői tartalom

Úgy tűnik, az oroszok elkövettek egy súlyos stratégiai hibát

Portfolio
Számos orosz vagy oroszbarát felhasználó dühöng azon különféle közösségi oldalakon, hogy az Ukrajna elleni orosz támadás egyik legnagyobb hibája, hogy nincsenek felkészítve megfelelően az inváziós erők az elfoglalt területek megtartására. Sokan azt kifogásolják, hogy az orosz vezérkar eleve túl naivan állt hozzá a „testvérnép” ukránokhoz, akik látványosan nem tekintik felszabadítóknak az orosz haderőt.

Pár órája írtunk arról, hogy nagyon úgy tűnik, az orosz haderő alábecsülte az ukrán ellenállást: Kapcsolódó cikkünk 2022. 02. 25. Orosz-ukrán háború: Tényleg rosszul teljesítenek az oroszok? Most több orosz vagy oroszpárti felhasználó is különféle közösségi oldalakon azon dühöng, hogy nem pusztán arról van szó, hogy az orosz haderő vezetői alábecsülték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés