Előfizetői tartalom

Orbán Viktor közölte: támogatjuk Oroszország lekapcsolását a SWIFT-ről

Portfolio
Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő egy Twitter-üzenetet osztott meg, amelyben azt írja, szombaton telefonon beszélt Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel, aki biztosította arról, hogy Magyarország támogatja az Oroszország elleni messzemenő szankciókat, beleértve a SWIFT-rendszerről történő lekapcsolását is - írja az Infostart.

A portál beszámolójában felhívta arra is a figyelmet, hogy ezzel Mateusz Morawiecki igazolta, amit Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a témában korábban mondott. Nevezetesen azt, hogy Magyarország soha, egyetlen szankciós előterjesztéssel szemben sem szólalt fel, nem blokkolt és nem is blokkol semmit. Kapcsolódó cikkünk 2022. 02. 26. Szijjártó Péter: nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés