Előfizetői tartalom

Megszólalt Zelenszkij: Budapesten is sor kerülhet az orosz-ukrán béketárgyalásokra

Portfolio
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap visszautasította Oroszország azon ajánlatát, hogy Fehéroroszországban üljenek tárgyalóasztalhoz a felek. Döntését azzal indokolta, hogy Minszk maga is bűnrészes az Ukrajnát ért támadásban. Hozzátette: Varsóban, Pozsonyban, Budapesten, Isztambulban és Bakuban viszont hajlandó tárgyalni.

A Kreml vasárnap bejelentette, hogy a külügyminisztérium, a védelmi minisztérium és más hivatalok, köztük az elnöki adminisztráció képviselőiből álló delegációja megérkezett Fehéroroszországba, hogy megkezdje a tárgyalásokat Ukrajnával. Történt mindez annak ellenére, hogy az ukrán vezetés világosan elmondta, nem hajlandóak Fehéroroszországban tárgyalóasztalhoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés