Előfizetői tartalom

Úgy néz ki, Putyin tényleg készültségbe helyezi az orosz atomfegyvereket

Portfolio
Ma reggel nyugati források azt állították, hogy semmi nem változott az orosz nukleáris erők készültségében, miután tegnap Vlagyimir Putyin orosz elnök bejelentette, hogy növeli a stratégiai csapásmérő erők készültségi fokozatát. Szergej Sojgu védelmi miniszter az orosz médiának azt mondta: most kezdik csak készültségbe helyezni a nukleáris csapásmérő erőket.

Az orosz Szputnyik News arról ír, hogy Szergej Sojgu védelmi miniszter jelentést tett Vlagyimir Putyin elnöknek arról, hogy a stratégiai csapásmérő erők, az északi- és csendes óceáni flotta és a légierő nukleáris csapásmérő egységei „megkezdték a katonai feladatok kivitelezését megerősített személyi állománnyal.” Tegnap utasította Vlagyimir Putyin elnök arra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés