Előfizetői tartalom

Videón a rettegett TB2-es drónok pusztító támadása: orosz csapatokat ért találat

Portfolio
Az ukrán légierő arról tett bejelentést, hogy sikeres dróntámadást hajtott végre az orosz erők ellen Herszon közelében. Az ukrán légierő emellett közzétett egy felvételt, amely állítólag a dróntámadásról készült. Az ankarai ukrán nagykövetség isteni igazságtételnek nevezte a török gyártmányú TB2-es drónokkal végrehajtott ukrán csapást.

Az ukrán légierő szerint az állítólagos támadás Csornobajivkában történt, amely Herszontól északra fekszik. Nem világos, hogy a csapás mikor történt. Az elmúlt napokban Herszonban heves harcok folytak az ukrán harcosok és a Dnyeperen át előrenyomulni próbáló orosz erők között.  Az ukrán légierő megerősítette, hogy török gyártmányú Bayraktar TB2 drónok két csapást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés